صفحه اصلي
كوكوي ميگو PDF پرینت ایمیل



 
مواد لازم:
ميگو                      200 گرم
پياز داغ                  1 قاشق سوپ خوري
روغن، نمك، فلفل، پودر سير و زعفران  به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگي     1 قاشق سوپ خوري
جعفري خرد شده    2 قاشق سوپ خوري
آبليمو                   1 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ               2 تا 4 عدد

 

روش تهيه:
ميگو را به همراه پياز داغ در روغن بريزيد و كمي تفت دهيد.
سپس رب گوجه فرنگي، جعفري خرد شده، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه نماييد و مجددا كمي تفت دهيد.
آن گاه ظرف را كنار بگذاريد تا سرد شود.
سيب زميني ها را با تخم مرغ، زعفران دم كرده و پودر سير مخلوط کرده و با ميگوها تركيب كنيد.  سپس در تابه ي داغ (كه در آن روغن ريخته ايد)، مايه ي كوكو را بريزيد و در تابه را بگذاريد. اكنون حرارت را ملايم نماييد تا كوكو آماده شود.

انرژي كل  این غذا 750 كيلوكالري است
نظر ها
افزودن جدید جستجو
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."