صفحه اصلي

نکته ها

گلوتن چيست؟
گلوتن نام عمومي يكي از پروتئين‌هاي موجود در گندم، چاودار (گندم سياه)  و جو مي‌باشد. زماني كه اين پروتئين‌ در رژيم غذايي افراد حساس به گلوتن وجود داشته باشد، منجر به آسيب روده در اين افراد مي‌گردد.
شیرخشک PDF پرینت ایمیل

 

شیر خشک  Multi : این شیر خشک محصول شرکت سلیای فرانسه، فاقد گلوتن و سوکروز است و در نوزادانی که در اثر عدم تحمل سوکروز، لاکتوز و حساسیت به گلوتن اسهال های شدید دارند مصرف می شود.
شیر خشک pro sorbee 1 ، pro sorbee 2 ، Biomil soy : فاقد گلوتن و سوکروز هستند، پایه پروتئینی آنها به جای شیر گاو از پروتئین سویا تهیه شده است و برای نوزادانی که به شیر خشک های پایه شیر گاو و یا حتی شیر مادر حساسیت دارند و دچار اسهال های شدید ناشی از عدم تحمل به لاکتوز، سوکروز و حساسیت ناشی از گلوتن هستند، مصرف می شوند.